Hvem er vi? Hvem er du?
Cuba.dk – dansk portal
PDF Udskriv Email

På dette site (online siden 1999 og Danmarks mest besøgte) kan du læse en lang række artikler og informationer om Cuba samt se fotos og videoer.

Cuba.dk - dansk portal bringer bidrag fra en lang række aktive personer, og henvender sig til folk, som gerne vil besøge den største ø i Caribien, til folk som gerne vil vide mere om det facinerende land og dets levende kultur. Dette site er for folk som gerne vil grave lidt dybere.

Og så har vi en postkortservice, hvor du kan sende en hilsen til venner og bekendte. Denne service kan du også bruge som et fotogalleri.

Artikler, fotos, videoer om Cuba, links, daglige nyheder, historiske oversigter– det hele på Cuba.dk – dansk portal.

Har du viden om Cuba, kan du skrive seriøse og interessante artikler, bidrage med fotos og videoer, så henvend dig til os.

 

Vi har skabt flere portaler til dig:

CentralAmerika - dansk portal

Nicaragua - dansk portal

Honduras - dansk portal

Guatemala - dansk portal

Belize - dansk portal

El Salvador - dansk portal

Costa Rica - dansk portal

Panama - dansk portal

Den Dominikanske Republik - dansk portal

LatinAmerika - dansk portal - giver dig let adgang til det hele.

Disse portaler giver dig adgang til tusindevis af artikler, kort over landene, masser af fotos, interessante videoer, relevante links opdelt efter sprog, daglige nyheder fra landene, newsfeeds opdelt efter kategorier, klokken lokalt og meget, meget mere.

Der er masser af information. Og lettere adgang finder du ikke.

 

Med venlig hilsen

Preben Høeg Rasmussen, redaktør

 

Sitet udgives af Preben Mulimedia, et multimedieselskab, som producerer videoer, webdesign, grafisk design, fotografering, journalistik og kommunikationsrådgivning.

Du kan finde oplysninger om udgiver-selskabet på www.prebenmultimedia.com (dansk, engelsk og spansk) samt se vore videoer på You Tube.