Salsa kurser i Cuba
PDF Udskriv Email

Vi har arrangereret disse kurser siden 1998.

Kunne du tænke dig en fantastisk danse- og kulturoplevelse? Så er det her, det sker, en ferie du aldrig vil glemme.

Du få din helt egen cubanske dansepartner. Alle kan deltage: singler, par og børn over 13 år.

Det er nogle af Cubas bedste undervisere fra Den Nationale Danseskole ENA og ISA, som står klar til at give deltagerne en unik danseoplevelse.

Hvert år kommer der flere og flere til. Vi var de første fra Danmark til at lave disse kurser i Cuba og er stadig de billigste og bedste på markedet.

Prisen er 1200 euro for 14 nætter med halvpension (morgen og aftenbuffet) på enkeltværelse inkl. kursus i 10 dage, 3 timer dagligt. Vi du på dobbeltværelse (dette bookes kun hvis du har en at rejse med) er prisen kun 1000 euro. I Cuba betales der 200 euro i drikkepenge til den cubanske dansepartner, du har under hele opholdet.

Hele første uge er der aktiviteter hver eftermiddagen efter undervisning. Der vil bla. være en unik mulighed som kursist for at komme med inden for på Den Nationale danseskole og se dem træne. Vi tager dig også med til salsa koncert på Casa de la Musica sammen med de cubansk danser på vores skole, efterfulgt af et visit på et salsa diskotek. Ydremere vil er være en guidet tur i den gamle bydel Old Havana. Som afslutning på første uge holder vi om fredagen, et brag af en salsafest på hotellet, for alle kursister, dansepartnere og undervisere. Prisen for alle disse aktiviteter samlet er 100 euro, som betales første dag sammen med evt. enkeltværelsestillægget.

Flybilletten kommer oven i prisen, den skal du selv sørge for at købe. Det kan gøres på nettet, så man får en god pris.

Det er også muligt kun at deltage en uge, så er det halv pris, samt at booke ekstra nætter ud over de 14 dage. Dobbeltværelse koster 55 euro og enkeltværelse 65 euro, dette er inkl. aften og morgen buffet.

Denne tur købes og betales hos Idrættens Rejsebureau, som er vores Rejsearrangør. Men turen skal bookes via os først.

Stine Ortvad er stifter af foreningen og er selv med som guide hver anden gang. Hun har boet og studereret i Cuba i 5 år på den Nationale danseskole LA ENA. Vores anden guide er cubaner som talter godt engelsk og har været tiknyttet kurserne i 5 år.

 

2017: 15-29 januar; 18 december - 1 januar; 8 -22 april; 14 - 28 oktober

 

Vi opdaterer løbende med nye datoer for hvert år. Men datoerne er næsten de samme hvert år.

Disse datoer er afrejsedatoer. Du vælger selv ud og hjemrejse dato. Kurset starter om mandagen og slutter om fredagen. Der er 14 nætter med i prisen.

Det er også muligt at ankomme før eller efter, hvis du f.eks. finder en bedre og billigere flyafgang, ligesom det er muligt at blive boende efter kursets afslutning. Nogle vælger at rejse rundt på øen og se lidt efter kurset.

Kan du ikke på disse datoer, så er der mulighed for at få individuel (en til en) undervisning hele året rundt, vi arrangerer også for små og store grupper.

Kurserne og ophold finder sted på hotel Kohly i Havana. Der er undervisning 10 dage i alt, fra mandag til fredag.

Du vil modtage 3 timers daglig undervisning i Salsa, Rueda de Casino, samt lidt Son, Mambo, Cha Cha Cha, Rumba og Afro Cubansk dans. Der er små pauser ind i mellem og en lidt længere pause midt på dagen.

Undervisningen er på alle niveauer, for både helt begyndere, let-øvede, øvede og proffe. Den er inddelt i hold og alle deltagere får deres egen cubanske dansepartner, som hjælper og danser med under kurset. Alle modtager et diplom fra skolen ved kursets afslutning. Der er mellem 20-30 deltagere afsted pr. kursus i alle aldersgrupper og deltagerne kommer fra hele verden.

Vi har mange, der gentager turen op til flere gange, da man hele tiden kan lære nye ting og ikke kan få nok af Cuba, når man har været der en gang.

Tilmelding sker ved at sende os en mail med alle de oplysninger beskrevet under tilmelding og priser. Når vi har modtaget alt, får du fra Idrættens Rejsebureau FCMTravel, tilsendt en samlet faktura på kursus, ophold og halvpension mm. Flybillet og sygerejseforsikring hjælper de også med hvis du ønsker, men du kan også selv købe den på nettet. Læs mere i undermenu tilmelding.

Vores rejse udbyder og samarbejdspartner er FCMTRAVEL ved FlightCentre A/S er registreret i Rejsegarantifonden med reg. nr. 1671. Pakken er derved omfattet af Rejsegarantifondens dækning. Pakken inkl. kursus og ophold og sælges af FlightCentre A/S, som er registreret med nr. 1671 i Rejsegarantifonden. Rejsen er derved omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Se videoer fra kursus i Cuba

2007: http://www.youtube.com/watch?v=Yfn1ofX0MSg

2014: http://www.youtube.com/watch?v=Ymy6X8VbyBU&list=UU6UDBCnYridK18e-1_yNC1Q

2016: https://www.youtube.com/watch?v=-lE0OEIo5kw

Billeder kan man se på vores FB site her: https://www.facebook.com/Misalsacubana/photos_stream