Om landet Cuba
Hvordan investerer man i Cuba?
PDF Udskriv Email

1. Man undersøger, hvad der er af cubanske virksomheder med interesse i et investeringsprojekt.

Læs mere…
 
Hvad med demokratiet i Cuba?
PDF Udskriv Email

Cubas højeste myndighed er Nationalforsamlingen, "La Asamblea Nacional", som vælges ved frie, lige og hemmelige valg hvert femte år. Nationalforsamlingen, der har 589 medlemmer, er bredt sammensat af arbejdere, bønder, intellektuelle, videnskabsfolk, kunstnere, sportsfolk osv., som i det store og hele afspejler landets sociale sammensætning.

Læs mere…
 
Havanesere
PDF Udskriv Email

Der er ikke nogen stedfortræder for vores tobak noget sted i verden. Det er lettere at lave god cognac end at opnå den cubanske tobaks kvalitet. Det skyldes jorden, mikroklimaet og andre naturlige faktorer, det er et af de privilegier som naturen gav vores ø.

Læs mere…
 
Dyr og planter
PDF Udskriv Email

Cubas varierede landskab giver tilflugt for et fascinerende dyreliv. Fra dets bjergtoppe til søernes dyb, på dets mangfoldige øer og i bugter og fjorde er øen et naturligt paradis.

Læs mere…
 
Hvordan er det cubanske folk?
PDF Udskriv Email

Det er meget svært at beskrive den cubanske mentalitet med få ord. Overordnet må den forstås som et resultat af den etniske og kulturelle blanding, der til sidst dannede en ny og anderledes kultur og befolkning. Men dette er kun en hastig og ufuldstændig beskrivelse.

Læs mere…
 
Hvad lever man af?
PDF Udskriv Email

Landbrug og fiskeri
Cuba er traditionelt et landbrugsland, men arealerne under dyrkning er udvidet betydeligt gennem de seneste årtier. Sukker er stadig landets vigtigste produkt og dækker det største areal. Der er 160 sukkerfabrikker, kaldet Centrales. Produktion og især høsten, La Zafra er nu i høj grad mekaniseret

Læs mere…
 
Forholdet mellem Danmark og Cuba
PDF Udskriv Email

Politisk dialog i København . Besøg . Handel og samarbejde

Kilde: Den Cubanske Ambassade i Danmark.

Læs mere…
 
Cubas diplomatiske relationer
PDF Udskriv Email

EMBAJADORES

País - Nombre - Fecha de acreditación

Læs mere…
 


Side 3 af 4